Betingelser

[ Kundekonto Salgsbetingelser - Bruksvilkår ]

Kundekonto

Du må være 18 år eller mer for å opprette kundekonto eller foreta kjøp i vår nettbutikk. Kundekonto skal fortrinnsvis opprettes kun når du har tenkt å foreta et kjøp i nettbutikken. Kundekontoer som blir opprettet og hvor det ikke er blitt foretatt kjøp innen 3 måneder vil kunne bli slettet.

Kundekontoer for bedriftskunder krever et gyldig organisasjonsnummer.

Passord til kundekonto skal ikke utleveres til uvedkommende. Sørg også for å ha et sikkert passord.

Salgsbetingelser

Våre salgsbetingelser finner du i pdf format.

Bruksvilkår

Hvis du bruker eller besøker dette nettstedet (BetulaNorth.no), innebærer det at du gir ditt samtykke til nedenstående bruksvilkår.

Nettstedet kan inneholde hyperlenker til tredjeparts nettsteder. Enhver bruk av tredjeparts nettsteder skjer på eget ansvar.

Betula North gir ingen garantier for at vårt nettsted er fri for feil, virus eller andre skadelige komponenter. Vi frasier oss alt ansvar for eventuelle skader eller tap som måtte oppstå som følge av hacking eller infiltrasjon av vårt nettsted. Det er ditt ansvar å sørge for at du har tilstrekkelig beskyttelse og sikkerhetskopiering av data.

Vi tar forbehold om prisfeil, typografiske feil og utsolgte varer. Vi tar også forbehold om at fargene på produktbildene kan avvike noe fra det aktuelle treproduktet. Det kan også være små avvik (+- 1cm) i mål på produktene.

Til toppen av siden