Kjøpsguide

I Betula North sin nettbutikk kan du handle som gjestekunde eller du kan velge å opprette deg en kundekonto. For å handle hos oss må du være over 18 år.

Betalingsmetoder

Vi tilbyr PayPal Express og bankoverføring som betalingsmetoder. Benytter du PayPal Express så kan du også betale med Visa eller Mastercard selv om du ikke har en PayPal konto.

Ekspedering av ordre

Bestillinger som kommer inn ekspederes vanligvis dagen etter. Normalt vil varene sendes fra oss 1 – 4 virkedager etter at bestillingen er mottatt.
Merk at det er kjøpers ansvar å sørge for at leveringsadressen som blir oppgitt på bestillingen er korrekt. Dersom Betula North må sende pakken igjen p.g.a. feil adresse eller av uavhentet pakke, må du som kunde betale kostnadene.

Frakt

Vi sender pakker med Posten/Bring Norge. Vi har fast fraktpris 150 kr for pakker innenlands i Norge. Pakker sendes med sporingsnummer.

Angrerett

Hvis du angrer ditt kjøp kan du benytte deg av angreretten, se angrerettloven. Du må da gi oss melding om at du ønsker å benytte deg av angreretten før utløpet av angrefristen. Vanligvis utløper angrefristen 14 dager fra den dag avtale om tjeneste ble inngått, eller den dag du får varen i fysisk besittelse. Vær oppmerksom på at angreretten gir deg ikke rett til å la være å hente pakker.

Returporto betales av deg som kunde og vi anbefaler at vare(er) sendes med sporing/forsikring, for slik er du som kunde best sikret.

Vi har angrerettskjema (pdf form) som du kan laste ned.

Reklamasjon

Dersom vare er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post.

Returvare

Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Disse vil ikke bli løst ut av oss.

 

Viser også til våre salgsbetingelser (i pdf format)

Til toppen av siden